Klaar voor de toekomst?

Wilt u uw individuele huis verduurzamen en denkt u na over het toepassen van bodemenergie? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Lees meer

Ik wil graag meer weten.

  Een stille warmtepomp

  Deze warmtepomp zorgt ervoor dat het huis verwarmd wordt en dat er warm water uit de kraan komt. Hij heeft een ingebouwde boiler en werkt op elektriciteit.

  Elektrificatie van het huis

  Het huis is klimaatneutraal, want het heeft ook zonnepanelen. Koken gebeurt ook op elektriciteit, met inductie.

  Wat zijn de voordelen van elektrisch wonen?

  Een warmte-opslag

  In de zomer kan er koud water omhoog worden gepompt om het huis te koelen, in de winter wordt de temperatuur van het water juist gebruikt om het huis te verwarmen. De warmtepomp verbruikt zo minder energie, waardoor zowel winst ontstaat voor portemonnee als natuur. Dit kan bij inviduele huizen, maar het kan ook als netwerk worden aangelegd in een woonwijk.

  Hoe werkt duurzaam elektrisch wonen?

  Zo schalen we het op

  Door een netwerk aan te leggen van warmte, kunnen we deze oplossing opschalen. Op die manier kunt u als bewoner zelf invullen hoe u uw eigen woning wil verwarmen. U kiest uw eigen warmtepomp en randapparatuur die u nodig heeft, en tapt warmte uit de grond gewoon van de straat af.

  Wat is er nieuw aan deze aanpak?

  Hoe werkt
  de Helena modelwoning?

  In deze animatie leggen we uit hoe all electric wonen werkt in de Helena modelwoning. Dankzij een slimme combinatie van technologische oplossingen, financiële voordelen en schaalbaarheid kan deze oplossing worden toegepast op een groot gedeelte van de Nederlandse woningvoorraad.

  Misschien is all electric wonen iets voor uw huis?

  Ziet u iets in een aansluiting op bodemenergie? Laat het ons dan weten via dit contactformulier.

   Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

   branding & website collective minds